Politerno > Україна і світ > Ігор Кобець: в ГПУ зібрано достатньо доказів проти Мосійчука

Ігор Кобець: в ГПУ зібрано достатньо доказів проти Мосійчука

  • 19 Липня, 2017
  • 1740 Переглядів
  • 0

Заявник у справі Мосійчука Ігор Кобець, розповів, що у ГПУ достатньо доказів проти депутата Ігоря Мосійчука, щоб довести справу до суду.

Про повідомляють “Подробности“.

“Я є заявником у справі Мосійчука. Відео, котре представив (тодішній генпрокурор – ред.) Шокін у Верховній Раді, на ньому я. Я хочу, щоб Луценко довів справу до кінця, до суду і прошу вас всіх, народних депутатів зняти недоторканість своїм голосуванням з Мосійчука. Також я хочу повідомити, що у мене є інформація, що в генеральній прокуратурі досить доказової бази по Ляшко, по Лозовому, по Мосійчуку. Також я запрошую Мосійчука, який говорить, що він такий чесний і кричить, що він не брав у мене гроші і Лозового пройти поліграф на всю Україну”, – розповів заявник у справі Ігоря Мосійчука.

Коментуючи справу Розенблата Ігор Кобець заявив, що воно нагадує інший процес, а саме – проти нардепа-радикала Ігоря Мосійчука.

Восени 2015 з Мосійчука також зняли депутатську недоторканність і затримали прямо в парламенті.

У підсумку, він все ж потрапив в СІЗО, але через два місяці вийшов на свободу. Більше ніяких зрушень в його справі не було. Після цього Верховний суд України визнав порушення регламенту під час голосування в ВРУ за поданням про зняття депутатського імунітету з Мосійчука і відновив його.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE