Politerno > Україна і світ > У Києві пройшла хода в пам’ять Шеремета – учасники акції запитують владу “Хто вбив Павла?” (ФОТОрепортаж)

У Києві пройшла хода в пам’ять Шеремета – учасники акції запитують владу “Хто вбив Павла?” (ФОТОрепортаж)

  • 20 Липня, 2017
  • 1434 Переглядів
  • 0

Учасники ходи до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета дійшла до Адміністрації президента.

Сотні людей вимагали активніше розслідувати вбивство журналіста Павла Шеремета та знайти всіх причетних до цього злочину.

До них ніхто з АП не вийшов.

Люди пишуть чорною фарбою на асфальті “Хто вбив Павла?”.

Аркуші з аналогічним запитанням і знаками “?” учасники акції тримають у руках. Вони також запалюють свічки, як і на місці убивства Шеремета.

Учасники ходи вимагають від української влади знайти убивць відомого білоруського, російського та українського журналіста. Серед учасників акції – багато українських та іноземних журналістів. Вони мовчки тримають плакати перед парканом Адміністрації президента.

Далі колона рушила до головної будівлі Національної поліції, яка веде розслідування убивства Шеремета.

Поліції докоряють за те, що резонансне убивство не просунулося до розкриття, хоча минув цілий рік.

Протягом всього маршруту колони поліція перебуває поруч і перекриває тимчасово перехрестя, щоб колона безперешкодно пройшла.

 

Учасники маршу в річницю смерті Павла Шеремета в Києві дійшли до будівлі МВС від місця його вбивства.

Під МВС з лампадок виклали знак питання і повісили на двері плакати з Павлом Шереметом. Правоохоронці досі не назвали імена вбивць журналіста.

Також на асфальті перед вікнами поліцейського начальства з’явиться напис “Хто вбив Павла?” Під будівлею МВС зібралося значна кількість журналістів. Раніше по учасники маршу в пам’ять Шеремета перед Адміністрацією Порошенко виклали лампадки у вигляді свічки і намалювали напис “Хто вбив Павла?” через трафарет.

До учасників акції вийшов речник МВС Артем Шевченко.

Він сказав, що на останній прес-конференції правоохоронці розповіли про вбивство Шеремета все, що могли, – далі слідчі не дозволяють нічого говорити.

 

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE