Politerno > Тернопільщина > Олег Барна назвав “депутатським тероризмом” внесення правок до президентської ініціативи по Донбасу

Олег Барна назвав “депутатським тероризмом” внесення правок до президентської ініціативи по Донбасу

  • 10 Листопада, 2017
  • 1424 Переглядів
  • 0

Олег Барна назвав “депутатським тероризмом” внесення великої кількості правок до президентської ініціативи щодо Донбасу.

Я подав біля 25 правок до цього закону і вирішив подивитись, чи користується депутат Барна взагалі такbм депутатським інструментом, як подання правок до законопроектів.

Як виявилось, за всю каденцію, він тільки двічі користувався своїм правом доопрацьовувати законопроекти, які були прийняті у першому читанні. Можливо саме через брак досвіду пан Олег зробив такий висновок?

З власного досвіду можу сказати, що робота над законопроектами до другого читання – надважке завдання для всієї моєї депутатської команди.

Також, наприклад, ми ще до засідання нашого комітету ПЕК проходимо всі правки на робочих групах та підкомітетах, завжди запрошуючи авторів правок до нас для дискусії. Це наш обов’язок.

Пане Олеже, остаточне доопрацювання законопроекту – це законотворче мистецтво, а не “депутатський тероризм”, де кожен має право зафіксувати власну позицію.

Професійна дискусія буде йти в комітеті, якщо комітет на неї налаштований.

Ну а політичне рішення буде прийняте в залі засідання Верховної Ради.

Олексій Рябчин


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE