Politerno > Україна і світ > СБУ повідомила про видворення з України восьми громадян Грузії (Відео)

СБУ повідомила про видворення з України восьми громадян Грузії (Відео)

  • 18 Листопада, 2017
  • 1560 Переглядів
  • 0

Служба безпеки України видворила з України 8 громадян Грузії.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ на сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Службою безпеки України спільно з Національною поліцією, Державною міграційною та прикордонною службами України 17 листопада реалізовано спільні заходи щодо примусового повернення на батьківщину 8 громадян Грузії”, – сказано в ньому.

Зазначене рішення прийнято СБУ на підставі відповідних матеріалів Міграційної служби та Нацполіціі, які свідчать, що діяльність іноземців суперечить інтересам забезпечення національної безпеки України.

Всі дії співробітників правоохоронних органів здійснено відповідно до вимог національного та міжнародного законодавства з метою запобігання вчиненню злочинів, передбачених Кримінальним кодексом.

Як повідомлялось, 17 листопада екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що спецназ викрав з дому журналіста провідної грузинської телекомпанії Руставі-2 Тамаза Шашвіашвілі і двох його друзів. У свою чергу, нардеп Юрій Дерев’янко повідомив, що невідомі також схопили і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе. Згодом стали відомі усі подробиці інцеденту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE