Politerno > Україна і світ > Усі подробиці викрадення громадян Грузії у Києві (Відео)

Усі подробиці викрадення громадян Грузії у Києві (Відео)

  • 17 Листопада, 2017
  • 1891 Переглядів
  • 0

17 листопада екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що спецназ викрав з дому журналіста провідної грузинської телекомпанії Руставі-2 Тамаза Шашвіашвілі і двох його друзів. У свою чергу, нардеп Юрій Дерев’янко повідомив, що невідомі також схопили і повезли у невідомому напрямку грузинського добровольця АТО Вано Надірадзе.

Про це політики повідомив на своїх сторінках у Facebook.

“Сорок хвилин тому з дому в Києві викрали грузинського журналіста, співробітника одного з найпопулярніших грузинських телеканалів, у нього була акредитація і всі документи для перебування в Україні. Його закували в наручники, надягли мішок на голову і відвезли в невідомому напрямку”, – розповів Саакашвілі.

Окрім цього Саакашвілі зазначив, що невідомі викрали його колишнього охоронця Зураба Цинцадзе, а також учасника АТО, грузинського офіцера Вано Надірадзе та ще одного чоловіка.

У своою чергою у прес-службі Руху “Визволення” уточнили, що Вано не входить до команди Міхеїла Саакашвілі, є одним з членів ГО “Внутрішній корпус “Донбасу”.

Також у Русі зазначили, що їм вдалося встановити транспорт, на якому викрали Вано.

“Це Volzwagen Transporter (державні номери АО4869ВС), зареєстрований на громадянина України Ващинець Василя Васильовича 1987 року народження”, – йдеться у повідомленні.

Згодом стало відомо, що викрадених громадян Грузії Тамаза Шавшишвілі,  Зураба Цинцадзе, Вано Надірадзе та Мамуку Абшидзе привезли до аеропорту “Київ”, щоб видворити за межі країни.

Про це “Українській правді” повідомив нардеп Юрій Дерев’янко.

“Прізвища викрадених: Тамаз Шавшишвілі, Зураб Цинцадзе, Вано Надірадзе та Мамука Абшидзе”, – повідомив він.

“Ми зараз в аеропорту “Жуляни”, бо маємо інформацію, що цих чотирьох осіб привезли сюди, що вони вже тут і що їх зараз хочуть завантажити, саме завантажити, в один із літаків Нацгвардії і незаконно депортувати”, – додав Дерев’янко.

За його словами, цих людей схопили, у чому були, “одягли мішки на голови і навіть невідомо, чи є в них з собою хоч якісь документи”.

Саакашвілі закликав Державіарух України і грузинську диспетчерську службу не давати дозвіл на проліт наступного борту (фото) з аеропорту Жуляни, так як там знаходяться незаконно викрадені по злочинній змові влади.

Як повідомлялось, увечері 10 листопада лідер “Руху нових сил”Саакашвілі заявив про затримання його 11-річного сина в аеропорту “Бориспіль”

Міхеїл Саакашвілі заявив, що в аеропорту “Бориспіль” затримали його 11-річного сина і співробітника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Пізніше політик повідомив, що прикордонники відправили охоронця назад до Грузії, а сина Саакашвілі начебто забрали правоохоронці, щоб передати батькові.

Згодом, стали відомі нові подробиці із затриманням сина Саакашвілі в аеропорту (Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE