Politerno > Україна і світ > Оприлюднено ВІДЕО звільнення Саакашвілі

Оприлюднено ВІДЕО звільнення Саакашвілі

  • 5 Грудня, 2017
  • 1778 Переглядів
  • 0

З’явилося відео звільнення Михайла Саакашвілі з поліцейського конвойного мікроавтобуса, який був заблокований прихильниками лідера “Руху нових сил” на вулиці Трьохсвятительській в центрі Києва.

Видання “Страна” опублікувала ексклюзивне відео – як звільняли Саакашвілі. Під час сутичок прихильників Михайла Саакашвілі з силовиками в центрі Києва його прихильники витягли його з машини СБУ.

Раніше генпрокурор Юрій Луценко підтвердив на брифінгу звинувачення, що Михайло Саакашвілі був затриманий за співпрацю із збіглим олігархом Сергієм Курченко. Нібито Курченко спонсорував останні акції протесту Міхо в Києві, на що виділив 500 тис. Доларів.

Згодом Генеральна прокуратура оприлюднила запис начебто розмови екс-президента Грузії Міхаіла Саакашвілі і Сергія Курченка.

Нагадаємо, Саакашвілі близько 08:00 піднявся на дах багатоповерхового будинку по вулиці Костьольній біля Майдану Незалежності через обшук у квартирі, де він живе.

Кореспондент LB.ua став свідком, як він погрожував зістрибнути. На дах будинку пожежною драбиною виліз спецназ. Понад годину екс-президента Грузії на даху не спостерігалося.

Однак о 09:08 Саакашвілі з’явився на краю даху. Він заявив, що його хочуть затримати. Саакашвілі закликав своїх прихильників не дати цього зробити. О 09:19 силовики відтягнули Саакашвілі від краю даху.

Як повідомлялось, співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою затримали екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

На вулиці Трьохсвятительській в Києві, де стояв заблокований автомобіль із затриманим Михайлом Саакашвілі, його прихильники почали зводитити барикади зі сміттєвих баків, гілок, дощок та інших підручних матеріалів.

О 13:39 Міхеіла Саакашвілі його прибічники витягнули з машини правоохоронців.

Саакашвілі звинувачують за ч.1 ст.256 Кримінального кодексу (сприяння учасникам злочинних угруповань), а саме – отримання грошей від Сергія Курченка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE