Politerno > Україна і світ > Генпрокуратура оприлюднила запис розмов Саакашвілі і Курченка (Відео – Фото)

Генпрокуратура оприлюднила запис розмов Саакашвілі і Курченка (Відео – Фото)

  • 5 Грудня, 2017
  • 1783 Переглядів
  • 0

Під час брифінгу у вівторок генеральна прокуратура оприлюднила запис начебто розмови екс-президента Грузії Міхаіла Саакашвілі і Сергія Курченка.

Перед цим генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у Саакашвілі був телефон для зв’язку Саакашвілі та Курченка.

Далі було оприлюднене відео де Саакашвілі наче б то домовляється із ним про співпрацю.

Зокрема, Саакашвілі і Курченко домовляються, що узгодять контактних осіб, через яких будуть погоджувати майбутні плани.

Читайте також: Луценко каже, що акції Саакашвілі фінансувались Курченком з Москви

Нагадаємо, Саакашвілі близько 08:00 піднявся на дах багатоповерхового будинку по вулиці Костьольній біля Майдану Незалежності через обшук у квартирі, де він живе.

Кореспондент LB.ua став свідком, як він погрожував зістрибнути. На дах будинку пожежною драбиною виліз спецназ. Понад годину екс-президента Грузії на даху не спостерігалося.

Однак о 09:08 Саакашвілі з’явився на краю даху. Він заявив, що його хочуть затримати. Саакашвілі закликав своїх прихильників не дати цього зробити. О 09:19 силовики відтягнули Саакашвілі від краю даху.

Як повідомлялось, співробітники СБУ спільно з Генеральною прокуратурою затримали екс-президента Грузії Міхеіла Саакашвілі.

На вулиці Трьохсвятительській в Києві, де стоїть заблокований автомобіль із затриманим Михайлом Саакашвілі, його прихильники почали зводитити барикади зі сміттєвих баків, гілок, дощок та інших підручних матеріалів.

Саакашвілі звинувачують за ч.1 ст.256 Кримінального кодексу (сприяння учасникам злочинних угруповань), а саме – отримання грошей від Сергія Курченка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE