Politerno > Україна і світ > Порошенко ще не вирішив, чи балотуватись йому на другий термін

Порошенко ще не вирішив, чи балотуватись йому на другий термін

  • 28 Лютого, 2018
  • 1448 Переглядів
  • 0

Президент Петро Порошенко заявив, що ще не вирішив, чи балотуватиметься на другий президентський термін.

“Хочу вас розчарувати – Ви від мене цього не чули” – заявив він на прес-конференції у Києві у відповідь на питання про плани йти на наступні вибори президента.

“Рішення щодо участі у виборчій кампанії я буду приймати тоді, коли кампанія розпочнеться. Обіцяю вас про це детально проінформувати”, – сказав глава держави.

“Зараз нам треба займатися об’єднанням – всіх політичних сил, суспільства, держави. Я навмисне зробив дострокові парламентські вибори в 2014 році, щоб ми мали, як мінімум, майже 4 роки на проведення реформ”, – зазначив Порошенко.

“Поки парламент, уряд і коаліція будуть мати змогу робити реформи, ми будемо працювати”. – заявив він.

Журналістка зазначила: “За останніми соціологічними опитуванням лідирує Юлія Тимошенко. Як Ви збираєтеся з цим викликом справлятися? Що може потенційно означати для країни президентство Тимошенко, чи готові Ви їй програти?”.

“Я не хотів би з Вами сперечатися, хто лідирує в рейтингах, бо я займаюся реформуванням держави, реформами оборони, зовнішньою політикою, а не рейтингами. І займаюся цим з самого початку”, – заявив Порошенко.

“Я ніяк не переживаю за рейтинги… Ті, хто піклується про рейтинги, називаються популістами”, – уточнив він згодом і наголосив, що його команда займається реформами.

Читайте також: Порошенко заявив, що його життя “не цукор” і запросив журналістку подивитися, як він живе

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE