Politerno > Україна і світ > Людина, яка допомагала Януковичу узурпувати владу, призначена Порошенком суддею КС

Людина, яка допомагала Януковичу узурпувати владу, призначена Порошенком суддею КС

  • 3 Березня, 2018
  • 1615 Переглядів
  • 0

Сьогодні мав прийняти присягу новопризначений Пєцєю суддя Конституційного суду С. П. Головатий.

Я вже не кажу про “карколомну” політичну кар’єру цієї людини: від одного із ідеологів НРУ до затятого члена Партії Регіонів. Я кажу про інше: 13 липня 2010 року 252 народних депутата України звернулись до КС із Конституційним поданням щодо відповідності Конституції України (конституційності) Закону України “Про внесення змін до Конституції України” від 8 грудня 2004 року № 2222-IV. Після відмови Конституційного Суду у 2007-2008 рр у відкритті провадження за аналогічними підставами, це подання було ОЧЕВИДНО НЕКОНСТИТУЦІЙНИМ.

Саме це подання стало підставою для “відомого” рішення КС “про відновлення дії Конституції 1996 року”. Саме це Конституційне подання, по факту стало підставою для наділення янека тими повноваженнями, на які його ніхто не обирав. Саме це подання стало юридичним початком узурпації влади з боку янека.

Людиною, яка підписала це подання був і член фракції ПР Сергій Петрович Головатий. № 38 в підписному листі. Якщо треба, то вивішу скан.

Але сам Головатий цього ніколи не заперечував. Можна говорити про те, що під цим поданням було ще 251 підпис, але ЖОДНА із цих 251 осіб не була призначена членом Конституційного суду.

Тобто сьогодні, людина яка відверто допомагала янеку узурпувати владу була призначена Пєцєю (другою людиною, яка допомагала янеку узурпувати владу) членом Конституційного Суду України. Ось це і є квінтесенцією поглядів Пєці на кадрові питання і на “управління державою”.

Сергій Власенко

Читайте також: Власенко: перший корупціонер України – Петро Порошенко (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE