Politerno > Тернопільщина > “Серце мами Гонгадзе”: повна прем’єрна версія кінострічки у Тернополі

“Серце мами Гонгадзе”: повна прем’єрна версія кінострічки у Тернополі

  • 14 Травня, 2018
  • 1586 Переглядів
  • 0

Повна прем’єрна версія з обговоренням цієї унікальної кінострічки демонструватиметься 15 травня з 19.00 в «СІНЕМА-СІТІ» (ТРЦ «Подоляни»).

Про це сьогодні під час зустрічі із журналістами у Тернопільському прес-клубі повідомив режисер фільму «Серце мами Гонгадзе», кінематографіст, кандидат юридичних наук В’ячеслав Бігун. Окрім цього сьогодні фільм побачать студенти юридиного факультету ТНЕУ, а завтра – майбутні педагоги.

За словами В’ячеслава Бігуна, ця стрічкка стала відвертою прижиттєвою кіносповіддю Лесі Гонгадзе. Створювався фільм протягом 2012-2013 років. Знімався в Україні та Грузії.

Фільм «Серце мами Гонгадзе» відзначено 5-ма нагородами і численними номінаціями. Зокрема, удостоєно  «українського«Оскара» – «Золотої Дзиги», відзнак за «Найкращий документальний фільм», «Найкраще регіональне кіно» та інших на міжнародних кінофестивалях «Світло», «Громадський проектор» та Міжнародному фестивалі історичного кіно.

Він входить до топ-10 найпопулярніших українських фільмів серед 1 700 стрічок за версією найбільшої в світі кіно-бази IMdB.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE