Politerno > Україна і світ > Соратник Саакашвілі співпрацюватиме зі слідством?

Соратник Саакашвілі співпрацюватиме зі слідством?

  • 21 Травня, 2018
  • 1432 Переглядів
  • 0

Помічник опального політика Михеїла Саакашвілі Северіон Дангадзе підписав угоду про співпрацю зі слідством.

Про це повідомило джерело INSIDER.

“Дангадзе, голос якого нібито є на “плівках Курченка” підписав угоду зі слідством”, – сказав співрозмовник.

Джерело у правоохоронних органах повідомило, що цього тижня має бути закрите судове засідання, на якому має бути затверджена ця угода зі слідством.

“27 травня закінчується термін для перебування Дангадзе під вартою і термін проведення слідства”, – сказав співрозмовник.

За інформацією INSIDER, напередодні Дангадзе змусили відмовитися від своїх адвокатів.

Як повідомлялося, 5 грудня 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Саакашвілі отримав через координатора київського обласного осередку “Руху нових сил” Дангадзе від бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в РФ, 500 тис. доларів на свою діяльність в Україні.

Дангадзе був затриманий 4 грудня. Правоохоронці стверджують, що він хотів залишити територію України.

6 грудня Печерський райсуд Києва заарештував Дангадзе на два місяці без права застави. 28 грудня 2017 року Апеляційний суд Києва залишив в силі це рішення.

Печерський суд Києва заарештував Северіона Дангадзе на 60 діб без альтернативи внесення застави ‬(ст. 110, ч.2, що не передбачає альтернативи застави).

Генпрокуратура називає Северіона Дангадзе посередником між Міхеілом Саакашвілі та Сергієм Курченком у домовленостях про фінансування акцій протесту в Києві в обмін на інтереси членів злочинного угрупування з оточення Віктора Януковича.

У грудні 2017 роук Апеляційний суд Києва відмовився відпустити з СІЗО соратника екс-президента Грузії, лідера партії “Рух Нових сил” Міхеіла Саакашвілі Северіона Дангадзе.

Читайте також: Банкір Курченка, московський агент і “Скінхед” з Донецька. В чиїх руках знаходиться зараз доля Саакашвілі

Поділитися:

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE