Politerno > Україна і світ > Наливайченко підпише меморандум Тимошенко про євроінтеграцію (Відео)

Наливайченко підпише меморандум Тимошенко про євроінтеграцію (Відео)

  • 5 Вересня, 2018
  • 1456 Переглядів
  • 0

Лідер руху “Справедливість” Валентин Наливайченко готовий підписати меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору та відновлення територіальної цілісності України, який запропонувала Юлія Тимошенко.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу NewsOne.

“Так, я підтримую цей меморандум і підпишу його. Я переконаний: всі справжні патріоти України, які думають про людей, мають зробити так само, адже нарешті треба відповідати за свої слова”, – наголосив Наливайченко.

Він також зауважив, що євроінтеграція, вступ до НАТО є ключовими питаннями, “щоб захистити українців, дати їм роботу, забезпечити європейський рівень життя, але на нашій рідній землі”.

“Тому треба переходити від балачок і діяти. Об’єднати країну, об’єднати всіх громадян може і повинна європейська інтеграція України – незворотна, і яка не піддається жодним сумнівам”, – сказав Наливайченко.

 

Як відомо, Тимошенко закликала всіх кандидатів у президенти та лідерів фракцій стати єдиною національною командою і підписати меморандум щодо незмінності європейського та євроатлантичного вибору, протидії російській агресії та відновлення територіальної цілісності України.

Читайте також: Тимошенко суттєво випереджає найближчих конкурентів, – соціологія

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE