Politerno > Україна і світ > Тимошенко суттєво випереджає найближчих конкурентів, – соціологія

Тимошенко суттєво випереджає найближчих конкурентів, – соціологія

  • 4 Вересня, 2018
  • 3436 Переглядів
  • 0

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко продовжує нарощувати підтримку і збільшувати відрив від інших учасників президентської гонки.

Про це свідчать результати опитування Фонд “Демократичні ініціативи” та Центр Разумкова.

Згідно з результатами дослідження, рейтинг Тимошенко суттєво зріс. За літо число охочих віддати за неї свій голос зріс на третину. Нині це майже 18 відсотків з тих, хто має намір брати участь у виборах. Тоді як найближчі конкуренти лідера “Батьківщини” – Анатолій Гриценко та Петро Порошенко – мають лише по 8 відсотків.

Автори дослідження також відзначають рівномірність підтримки Тимошенко по всіх регіонах України. Її прихильники вірять, що авторка Нового курсу “бачить реальні шляхи подолання економічної кризи і забезпечення економічного піднесення країни”.

Загалом же, прийти на дільниці в березні 2019-го готові 70 відсотків громадян. Найбільше на їхній вибір впливатимуть особисті якості кандидата, його попередня діяльність та запропонована програма.

Загальнонаціональне опитування населення України було проведене Фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва спільно з соціологічною службою Центру Разумкова з 16 по 22 серпня 2018 року в усіх регіонах України за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Опитано 2019 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Читайте також: Меморандум Юлії Тимошенко щодо незмінності курсу на НАТО та ЄС

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE