Politerno > Україна і світ > Журналісти спробували “розвести” нардепів на гроші і показали, що з цього вийшло (Відео)

Журналісти спробували “розвести” нардепів на гроші і показали, що з цього вийшло (Відео)

  • 7 Вересня, 2018
  • 1816 Переглядів
  • 0

Журналісти запропонували депутатам $50 тисяч за голосування і показали їхню реакцію.

У це складно повірити, але телефонні шахраї добралися вже вже навіть до тих, кого ми звикли вважати недоторканними. Наприклад, депутат БПП Олександр Грановський опублікував у своєму Facebook приклади повідомлень, які надходили його друзям нібито від імені Грановського – з проханням і вимогами віддати серйозні гроші.

Журналісти спробували самі “розвести” відомих депутатів і політиків на гроші, представляючись довіреною особою самого президента Порошенка. Що з цього вийшло, розповідається в сюжеті “Грошей”.

“Привіт, Кононенко, 5395-д сьогодні. Друге читання. Потрібно за 50К ($50 тисяч, – ред.). Підтвердь”, – таке повідомлення журналісти від імені Кононенка розіслали депутатам.

За словами журналістів, нардеп Олександр Бакуменко відповів згодою. А ось нардеп Олександр Герега відповів на повідомлення знаком питання. Також кілька депутатів підійшли до самого Кононенка і почали з ним щось обговорювати.

Тим часом депутат Олег Барна у відповідь на повідомлення журналістів написав, що його зараз немає і що він знаходиться на економічному форумі в Польщі. Пізніше він все-таки написав повідомлення про те, що готовий поміняти квитки заради голосування, кажуть журналісти. А коли журналісти пообіцяли йому додатково $30 тисяч, сказав, що вилетить негайно.

 

Читайте також: Нафта для куми Путіна: дружина Медведчука освоює нафтове родовище у Росії – “Схеми” (Відео)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE