Politerno > Україна і світ > ОБСЄ виявила, як Росія вночі перекинула на Донбас летальну зброю – посольство США

ОБСЄ виявила, як Росія вночі перекинула на Донбас летальну зброю – посольство США

  • 13 Жовтня, 2018
  • 1829 Переглядів
  • 0

Російська Федерація повинна припинити постачання летальної зброї своїм підопічним на сході України.

Про це заявило у своєму Twitter посольство США в Україні.

Дипломати посилаються на інформацію та фото Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

“Краще один раз побачити, ніж сто разів почути. Росія повинна припинити надавати летальну зброю під покровом ночі своїм ставленикам на сході України. Зброя, яку фіксують безпілотники спостерігачів СММ ОБСЄ, вбиває військових і цивільних. Тільки Росія може припинити кровопролиття в Україні”, – йдеться в повідомленні.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомляє, що у неконтрольованому районі Донецької області, неподалік кордону з РФ, БПЛА СММ “знову виявив колону вантажівок, які серед ночі їхали ґрунтовою дорогою, де відсутні прикордонно-пропускні пункти. Одна з вантажівок перевозила зенітну установку”.

Як повідомлялось, минулого місяця у непідконтрольному Україні районі Донецької області неподалік від кордону з Росією, де відсутні пункти пропуску на кордоні, безпілотник місії ОБСЄ виявив колону з 10 вантажівок (“КамАЗ”) з критими брезентом вантажними відсіками.

Раніше спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували 21 систему залпового вогню “Град” недалеко від окупованого проросійськими бойовиками Луганська.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE