Politerno > Україна і світ > Наливайченко заявив, що йде у президенти

Наливайченко заявив, що йде у президенти

  • 3 Січня, 2019
  • 1333 Переглядів
  • 0

Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко офіційно заявив, що братиме участь у виборах президента України.

Про це повідомляє прес-служба його партії.

“Делегати всеукраїнського з’їзду партії “Громадсько-політичний Рух Валентина Наливайченка “Справедливість” 3 січня, одноголосно проголосували за кандидатуру свого лідера Валентина Наливайченка як кандидата на наступних виборах президента України, що відбудуться 31 березня”, – йдеться у повідомленні.

Наливайченко заявив, що “йде в президенти не заради крісла, а задля людей”. На посаді президента він пообіцяв “спиратися лише на власний народ і на закон”. За його словами, “усі мають бути рівними перед законом: і президент, і звичайний громадянин”.

“Наливайченко відмовиться від президентського імунітету та привілеїв і одразу після обрання главою держави внесе до парламенту проект Закону про імпічмент президента. Він також обіцяє позбавити недоторканності і привілеїв народних депутатів та суддів”, – зазначає прес-служба партії.

За словами колишнього голови СБУ, його першочергові задачі на посаді президента – “відновлення миру, знищення корупції та повернення країни на шлях розвитку”.

Крім того, Наливайченко заявив про готовність відразу після свого обрання президентом запустити роботу Антикорупційного суду.

Як повідомлялось, Об’єднання “Самопоміч” одностайно проголосувало за висунення Андрія Садового на пост кандидата у президенти від партії.

Також стало відомо, що народний депутат з фракції “Блок Петра Порошенка” Сергій Каплін подав документи до ЦВК для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE