Politerno > Україна і світ > Керівника Донецького облавтодору піймали на вимаганні 300 тисяч гривень

Керівника Донецького облавтодору піймали на вимаганні 300 тисяч гривень

  • 10 Січня, 2019
  • 1099 Переглядів
  • 0

Прокуратура Київської області разом із УЗЕ ДЗЕ в Полтавській області піймала керівника дочірнього підприємства “Донецький облавтодор” Ігоря Закутаєва на вимаганні та отриманні 300 тисяч гривень.

Про це 10 січня повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook.

За словами Луценка, правоохоронці задокументували протиправну діяльність Закутаєва, який в групі з юристом цього ДП, вимагав і отримав 300 тисяч гривень.

У прокуратурі Київської області повідомили, що керівник ДП та юрист вимагали від комерційної структури хабар за оплату поставлених нафтопродуктів.

“Перші “транші” неправомірної вигоди в розмірі 100 та 50 тисяч гривень відповідно зловмисники уже отримали попередньо”, – додали у відомстві.

У четвер після одержання решти хабара в розмірі 150 тисяч гривень їх затримали.

Після проведення слідчих дій вирішиться питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара) та обрання для них запобіжних заходів.

Як выдомо, у липні 2018 року Луганський автодор виділив на ремонт доріг на окупованій частині області майже 18 мільйонів гривень, але втручання активістів змусило службу передумати.

Читайте також: Начальника митного посту “Рава-Руська” затримали на гарячому

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE