Politerno > Україна і світ > Блакитна мрія пенсіонерки і чудо

Блакитна мрія пенсіонерки і чудо

  • 20 Січня, 2019
  • 1224 Переглядів
  • 0

Мрія будь-якої злиденної пенсіонерки – поцілувати руку найбагатшої людини України президента-олігарха Порошенка. А для порохоботів поцілунок бабусі руки Порошенка це доказ всенародної любові до нього, його милості і прояву чуда.

У Новій автокефальній українській церкві «напівсвятий Петро» з’явився раніше, ніж сама церква. Константинопольський патріарх в сум’ятті – спритний український президент, який нахабно висадився з цілим десантом кримінальних авторитетів в Стамбулі, виявляється у себе в народі користується величезною церковної славою. Ієрархи збентежені і чекають, чим все це закінчиться для Нової української автокефальної церкви і для самого президента-олігарха.

Але процес фейкової харизматизації президента-олігарха, як єдиного гідного віруючого і патріота України, є незворотнім і стрімко набирає обертів.

Перший рівень харизматизації Порошенка – поцілунок бабусі, яка глибоко вдячна президенту Порошенкові за її злиденну старість.

Другий рівень – відбиток ноги Порошенка на кам’яних сходах Верховної Ради і поява зображення президента, татуювань на тілі особливо довірених депутатів. А також організація критики і переслідування депутатів, які не вірять в його майбутню чудову перемогу на виборах.

Третій прояв доказу святості Порошенка – поява його лику в телевізорах і смартфонах всіх українських чиновників і мафіозі. Надія президента не на дезорієнтований електорат, а на силу масового підкупу, адмінресурсу і криміналу.

Далі – мазі, заряджена вода і найголовніше – явлення народу скандальних результатів (ЦВК) чудесного, рятівного для Порошенка, голосування на президентських виборах в березні 2019 року. Тотальна фальсифікація результатів голосування буде урочисто оголошеною політичним дивом України, як результат таємної віри українців у невинність і обіцянки «напівсвятого» президента Порошенка.

Виктор Небоженко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE