Politerno > Україна і світ > Після розслідування “Схем” Зеленський заявив, що виходить зі складу акціонерів кіпрської компанії (Відео)

Після розслідування “Схем” Зеленський заявив, що виходить зі складу акціонерів кіпрської компанії (Відео)

  • 24 Січня, 2019
  • 1641 Переглядів
  • 0

Після розслідування «Схем» Володимир Зеленський заявив, що виходить зі складу кіпрської фірми Green Family Ltd, яка володіє трьома кінокомпаніями в Росії.

Володимир Зеленський записав відеозвернення, у якому продемонстрував заяву із дорученням «у найбільш стислий термін здійснити всі необхідні дії, що передбачені чинним законодавством для виведення зі складу акціонерів компанії».

У документі, який Зеленський показав на відео, йдеться, що він володіє 300 акціями компанії Green Family LTD, і заявляє про свій вихід зі складу акціонерів компанії. А також дає доручення “в найбільш стислий термін здійснити усі необхідні дії, що передбачені діючим законодавством для мого виведення зі складу акціонерів компанії”.

Заява, яку показав Зеленський, датована 23 січня 2019 року.

“28 років наші політики щось там обіцяють і потім обов’язково брешуть. Не хочу бути таким, неприємно бути таким. Тому я пообіцяв і я зробив, і мені для цього 5 років чекати не треба”, – сказав він.

Як повідомлялось, партія “Слуга народу” висунула Володимира Зеленського кандидатом у президенти.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE