Politerno > Україна і світ > Забере 2-3% у Порошенка: Яценюк не планує висуватись у президент – ЗМІ

Забере 2-3% у Порошенка: Яценюк не планує висуватись у президент – ЗМІ

  • 24 Січня, 2019
  • 1343 Переглядів
  • 0

Партія “Народний фронт” проведе з’їзд 2 лютого, однак лідер партії Арсеній Яценюк не планує висувати свою кандидатуру на майбутні вибори президента України.

Це стверджують джерела УП, йдеться в матеріалі “Лінія “Фронту”“.

“Арсеній нікуди не піде. Для чого? Щоб витратити купу сил, грошей і взяти свої 1,5-2-3%? Результат же очевидний уже. Нащо зайвий раз підставлятися?”, – пояснює один із впливових депутатів НФ.

Як розповідають у “Фронті”, замість походу на президентські вибори партія вирішила нагадати про себе кількома бордовими кампаніями.

Борди з Яценюком почали з’являтись по країні ще з осені минулого року. А у січні прокотилася нова хвиля під загальним гаслом “Ніколи не здавайся”: “…коли за тобою правда”, “…коли ворог на твоїй землі” і “…коли віриш в Україну”.

Стратегію бордів, гасла та кольори розробляло найближче оточення Яценюка.

“Фото оце бородате вибирали дівчата. Щоб було таке голлівудське. Іванчук страшно пручався, бо не любить бородатих, але його ніхто не слухав, бо він в мужиках не розбирається”, – розповів УП один із учасників тієї наради у Яценюка.

Небажання зустрічатись з реальністю – не єдина причина, чому Яценюк не буде висуватись у президенти, йдеться у матеріалі УП.

“Розумієте, якщо Арсеній піде, то всі наші працюватимуть на нього, і він забере 2-3% у Порошенка. Петро може просто не пройти у другий тур. Що б там у нас із ним не було, але такого ми не можемо допустити”, – переконує один із найближчих соратників Яценюка.

Водночас насправді Яценюк переймається не так долею чинного президента, як єдністю своєї партії, йдеться в статті.

Читайте також: Яценюк назвав умову, за якої НФ може підтримати Порошенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE