Politerno > Україна і світ > Alyona Alyona, після скандалу з участю у форумі Порошенка, випустила пісню “Обіцянки” (Відео)

Alyona Alyona, після скандалу з участю у форумі Порошенка, випустила пісню “Обіцянки” (Відео)

  • 30 Січня, 2019
  • 1229 Переглядів
  • 0

Екс-вихователька дитячого садка з Баришівки Олена Савраненко, яка прославилася в інтернеті як реперка Alyona Alyona після іронічного синглу “Рибки” і лірично-філософської пісні “Голови”, що зібрали по мільйону переглядів на YouTube, випустила нову пісню “Обіцянки”.

Демо-версія композиції опублікована на YouTube-каналі співачки 30 січня і вже набрала більше 15 тисяч переглядів.

Зазначимо, що Alyona Alyonа з піснею “Рибки” також стала номінантом української музичної премії Yuna-2019 у категорії “Найкращий хіп-хоп хіт”. Переможці премії стануть відомі 22 березня 2019 року.

Нагадаємо, 29 січня співачка Alyona Alyona була помічена на форумі Петра Порошенко “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом”, під час якого чинний президент України заявив, що він балотується на другий термін. Пізніше вона заявила, що її обманом заманили на форум і вона не підтримує Петра Порошенка у виборчій кампанії і думала, що йде на конференцію, де будуть педагоги та благодійники. У свою чергу, в партії БПП у відповідь на заяву співачки відзначили, що вона прекрасно знала, куди йде.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE