Politerno > Україна і світ > МВС показало фіктивних спонсорів Юрія Тимошенка (Відео)

МВС показало фіктивних спонсорів Юрія Тимошенка (Відео)

  • 11 Березня, 2019
  • 2534 Переглядів
  • Comments Off

МВС на прес-конференції в понеділок оприлюднило свідчення людей, які нібито були фіктивними спонсорами кандидата в президенти Юрія Тимошенка.


Одна з жінок на показаному під час брифінгу відео говорить, що їй “просто сказали підписати документи”. Інша людина сказала, що “не читаючи документів, підписала”. Ще одна жінка сказала, що поставила підпис під документами, тому що до неї прийшла “людина, яку я багато знаю років, порядна”. Вона не припускала, що її можуть підставити.

“Зазначене кримінальне провадження розпочато близько місяця тому. Відео нам надали журналісти, після того як були перші відповідні повідомлення. Провадження розпочато за статтею 157 [перешкоджання здійсненню виборчого права]. На відео – жителі Одеської області”, – розповів журналістам заступник начальника Головного слідчого управління Нацполіції Максим Цуцкірідзе.

Читайте також: “Юрію Тимошенко пощастило, що його не гримнули і поруч не знайшли візитку Юлії Тимошенко”

Сам Юрій Тимошенко заявив, що гроші на президентську заставу, яка становить 2,5 млн гривень, йому позичили “друзі-фермери”.

14 лютого він написав у фейсбуці, що в село до них приїхали невідомі люди з Києва і, прикриваючись посвідченнями СБУ та залякуючи, змусили дати свідчення на камеру.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що Юрія Тимошенко намагалися підкупити. Йому нібито пропонували 5 млн гривень за зняття своєї кандидатури.

Тарас Костанчук, затриманий за нібито спробу хабара кандидату в президенти Юрію Тимошенко, стверджує, що проти нього підготували провокацію.

У ГПУ припускають, що замовником підкупу міг бути народний депутат Валерій Дубіль з “Батьківщини”.

Читайте також: Політтехнолог Порошенка поспішив звинуватити Тимошенко у спробі підкупу її “двійника”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE