Politerno > Україна і світ > Політтехнолог Порошенка поспішив звинуватити Тимошенко у спробі підкупу її “двійника”

Політтехнолог Порошенка поспішив звинуватити Тимошенко у спробі підкупу її “двійника”

  • 6 Березня, 2019
  • 1454 Переглядів
  • Comments Off

Хабар у розмірі 5 мільйонів гривень за відмову балотуватися на виборах президента кандидату у президенти Юрію Тимошенку міг пропонувати представник Юлії Тимошенко.

Про це на своїй сторінці у Facebook  поспішив повідомити політтехнолог з команди чинного президента Петра Порошенка, екс-нардеп Верховної Ради Віктор Уколов.

У свою чергу, новину про допис Уколова одразу ж підхопив сайт телеканалу ZIK, котрий останнім часом підозрюють у співпраці з Адміністрацією президента.

«Ну це й логічно, вона найбільш зацікавлена у знятті Тимошенка Юрія. Але не врахувала, що він ідейний і дуже впертий. Видно написав заяву і хабарника взяли з грошима на гарячому», – написав Уколов.

Віктор Уколов відомий тим, що консультує спікерів від БПП про те, які факти і акценти використовувати в дискусіях під час телеефірів, а також пише тези і аргументи – це фактично «темники», які щотижня розсилають депутатам і ключовим спікерам БПП.

У прес-службі «Батьківщини» поки не коментували цю інформацію.

Нагадаємо, сьогодні генпрокурор Юрій Луценко заявив, що затримано зловмисників, які пропонували кандидату у президенти України Юрію Тимошенку 5 мільйонів гривень, щоб той зняв свою кандидатуру. 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE