Politerno > Україна і світ > Порошенко призначив Кривоноса головою комісії замість Гладковського

Порошенко призначив Кривоноса головою комісії замість Гладковського

  • 9 Квітня, 2019
  • 1106 Переглядів
  • Comments Off

Президент Петро Порошенко призначив заступника секретаря РНБО Сергія Кривоносаголовою Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю.

Про це повідомляється на сайті президента.

Зазначається, що відповідний указ №114/2019 “Про зміну у персональному складі Міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва та експортного контролю” президент підписав у вівторок.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Раніше цю посаду обіймав перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський.

Кривонос – перший заступник командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил. Він був кандидатом у президенти, але 6 березня зняв свою кандидатуру на користь Порошенка. 12 березня Порошенко офіційно представив Кривоноса як заступника секретаря РНБО.

12 березня Порошенко анонсував призначення до РНБО керівника комісії з питань оборонної промисловості та військово-технічного співробітництва.

Раніше джерела УП підтверджували, що новим заступником секретаря РНБО стане Сергій Кривонос, який нещодавно зняв свою кандидатуру з виборів президента України та підтримав чинного главу держави Петра Порошенка.

Раніше питаннями військово-технічного співробітництва займався Олег Гладковський, але 4 березня Порошенко його звільнив.

Рішення про звільнення Гладковського президент прийняв після опублікування розслідування про розкрадання в оборонній сфері, де фігурує син Гладковського – Ігор. Також журналісти опублікували інформацію про відкат Гладковському-старшому. 

Читайте також: Полковник Кривонос і вітряні млини влади

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE