Politerno > Україна і світ > Полковник Кривонос і вітряні млини влади

Полковник Кривонос і вітряні млини влади

  • 7 Березня, 2019
  • 1346 Переглядів
  • Comments Off

Зняття з виборів полковника Сергія Кривоноса – очікувана, але все одно дуже сумна історія. І надзвичайно типова для нинішньої України.

Відразу проясню ситуацію: Кривонос ніколи не був «проектом Тимошенко», як стверджують деякі. Не був він і проектом Банкової, як кажуть інші. Людина дійсно спробувала увійти в політику. Гроші на заставу, наскільки мені відомо, зайняв у друзів.

Його висунення викликало інтерес у опозиційний кандидатів. У всякому разі, він вів переговори про взаємодію і зі штабом Юлії Тимошенко, і зі штабом – увага! – Володимира Зеленського, з яким особисто знайомий ще по фронту, куди Володимир приїжджав з волонтерською допомогою.

Можливо, саме ці контакти викликали просто напад активності у Банкової. Зокрема, Ірина Фриз, свіжопризначений міністр у справах ветеранів і колишній прес-секретар Петра Порошенка, домовлялася з Кривоносом, що він обов’язково зустрінеться з Верховним Головнокомандувачем.

І ось – зустрівся. Після зустрічі не відповідає на телефонні дзвінки свого штабу. Поводиться не як командир спецназу, а як пацан, що нашкодив. І негайно пішли чутки, що Сергій Кривонос днями отримає серйозне призначення. До речі, він завжди хотів очолити український спецназ… Чи надовго?

Між іншим, зрада себе – це теж зрада. І вищі сили карають за неї ще суворіше, ніж за зраду оточуючих.

Alexandr Kochetkov, політтехнолог

Читайте від автора: Посол США у Києві – агент Кремля?

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE