Politerno > Україна і світ > Посол США у Києві – агент Кремля?

Посол США у Києві – агент Кремля?

  • 6 Березня, 2019
  • 1469 Переглядів
  • Comments Off

Пам’ятається, коли спалахнув черговий, на цей раз, «оборонний скандал», я висловив думку, що перехоплення листування і розмов журналістам злили не “патріотичні штірліци” з СБУ, а це типова операція американських спецслужб.

Недавнє інтерв’ю посла США Марі Йованович фактично підтверджує моє припущення. Оскільки вона жорстко і недипломатично наполягає на прозорому розслідуванні всіх зловживань в оборонній та інших сферах, а також вимагає повернення кримінальної статті за незаконне збагачення в українську юридичну практику. І не тільки.

А інакше – самі розумієте, ні підтримки, ні кредитів нам не бачити.

І у мене одне нехитре запитання: це ж наскільки треба ненавидіти Україну, щоб продовжувати підтримувати Петра Порошенка і його оточення, які довели країну до кризи у взаєминах з головним стратегічним партнером, яким є США?

Читайте також: Посол США в Україні висловилася за звільнення очільника Холодницького

Ах, вам не подобається, що «якісь американці» нам вказують? Згоден! Я послідовно виступаю за український суверенітет над майбутнім. Але, хлопці, а як же ви з вашим лідером догосподарювалися, докрались до того, що без західної допомоги наша економіка вже дихає на ладан?! І навіть томос їй не допомагає?

Ах, ви тільки главнокомандуєте, а на решту «тупо немає повноважень»? Так і на корупцію у вас повноважень немає, але ви ж змогли зробити її тотальною? А може, треба поменше брехати і зменшити свою ненаситну жадібність за наш загальний рахунок?

Хтось вірить, що ПАП ось зараз почне чесні розслідування корупційних справ, в яких неминуче вийде на самого себе і своє оточення? Ото ж бо й воно. Тому, ті хто підтримує зараз ПОПа, свідомо прирікають нас на фінансово-економічні проблеми, політичну ізоляцію і, як наслідок, неминуче сповзання до Росії.

Порошенко – патріот, кажете? Такий собі берегинь України… Ну-ну.

Alexandr Kochetkov, політтехнолог

Читайте також: Муженко попередив про вторгнення Росії – названо три напрямки

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE