Politerno > Україна і світ > Парубій, Геращенко, Джемілєв: партія Порошенка презентувала свою десятку (Фото)

Парубій, Геращенко, Джемілєв: партія Порошенка презентувала свою десятку (Фото)

  • 9 Червня, 2019
  • 1573 Переглядів
  • Comments Off

До першої трійки виборчого списку партії “Європейська солідарність” увійшли екс-президент Петро Порошенко, спікер ВР Андрій Парубій та віце-спікер Ірина Геращенко.

Про це було оголошено на з’їзді партії у неділю.

Четвертим номером іде командир 95 окремої аеромобільної бригади Михайло Заброцький, п’ятим – “голос Майдану” у Львові Софія Федина, шостим – лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Сьомий номер – командир медичного батальйону “Госпітальєри” Яна Зінькевич, восьмий – колишній глава Львівської ОДА Олег Синютка.

Дев’ятий номер – заступник голови Меджлісу Ахтем Чийгоз, десятий – віце-прем’єр Іванна Климпуш-Цинцадзе.

На з‘їзді були присутні перший віце-прем‘єр Степан Кубів, віце-прем‘єр з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр соцполітики Павло Розенко.

“Ми йдемо не за посадами. Ми йдемо, щоб захистити наші ідеї, відстоювати принципи і забезпечувати рух у ЄС, – заявив лідер партії, екс-президент Петро Порошенко під час з‘їзду партії.

За його словами, партія “Єропейська солідарність” не вступатиме в коаліцію з проросійськими партіями.

“Наше завдання – велика і потужна фракція. Ми не будемо вступати в коаліцію з “Опозиційною платформою” та іншими частинами партії Януковича. Ми очікуємо, що відповідні заяви зроблять і інші політичні сили”, – заявив Порошенко.

“Європейська солідарність – це проукраїнська, проєвропейська партія. Ми не голосували за кандидата, який став президентом. Ми точно не збираємося кидатися в обійми, але ми не збираємося кидатися у бік історії “чим гірше, тим краще”. Ми підтримуватимемо проукраїнські ініціативи”, – додав Порошенко.

Читайте також: “Слуга народу” представила першу десятку списку та висуне кандидатів на всіх округах (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE