Politerno > Україна і світ > На нардепа Купрія напали невідомі – звинувачує Матіоса (Відео – Фото)

На нардепа Купрія напали невідомі – звинувачує Матіоса (Відео – Фото)

  • 16 Серпня, 2019
  • 1044 Переглядів
  • Comments Off

На Київщині двоє невідомих облили рідиною схожою на екскременти народного депутата Віталія Купрія і зникли на автомобілі “Опель”, введено спеціальну поліцейську операцію “Перехоплення”. 

Про це повідомили у Департаменті комунікації Нацполіції Київської області.

“Сьогодні, 16 серпня, близько 10 години, двоє невідомих напали на народного депутата. Забризкали чоловікові обличчя сльозогінним газом “Терен-4″ та облили йому одяг рідиною з різким неприємним запахом, схожим на екскременти. Яка це речовина – встановить експертиза”, – йдеться в повідомленні.

Напад стався на одній з вулиць селища Гостомель. На місце події одразу прибула слідчо-оперативна Ірпінського відділу поліції.

Встановлено, що після інциденту зловмисники зникли на автомобілі “Опель” сірого кольору.

Для затримання зниклого авто та зловмисників на території Київщини та столиці введено поліцейську операцію “Перехоплення”, орієнтовані усі наряди поліції.

Пізніше у Facebook нардеп Віталій Купрій повідомив, що напад стався на нього.

“Щойно на мене здійснили уже 3 чи 4 замах. Мене попекли балончиком з рідиною, у мене тут все плече смердить… Такої чеченської зовнішності двоє молодиків, одна дівчина, “Опель”… Я бився з ними, вибито тут у мене і пошкоджено піджак. У мене зараз все пече, і рука, і все… Зараз викликали швидку”, – заявив Купрій. 

Пізніше Купрій опублікував фото відео зловмисників. Нардеп звинувачує у замовлені замаху на нього головного військового прокурора Анатолія Матіоса та підприємця Володимира Теслю.

За словами Купрія, охоронцям житлового комплексу, біля якого на нього напади, вдалося вихопити в одного з нападників сумку з документами, телефоном і тд.


Нардеп стверджує, що на нього напав громадянин Чечні Руслан Хажмурзаєв.

Нагадаємо, в Одесі 19 квітня через конфлікт навколо Літнього театру облили нечистотами народного депутата Мустафу Найєма.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE