Politerno > Україна і світ > Гончарук каже, що його уряд поза випливом бізнес-груп

Гончарук каже, що його уряд поза випливом бізнес-груп

  • 14 Вересня, 2019
  • 914 Переглядів
  • Comments Off

10 вересня олігарх Ігор Коломойський зустрівся з президентом Володимиром Зеленським, прем’єр-міністром Олексієм Гончаруком та членами Офісу президента.

За словами рем’єр-міністра Олексія Гончарука, з приходом нової влади великі групи впливу в Україні можуть “заспокоїтися” і займатися бізнесом.

Про це він заявив під час виступу на конференції YES у суботу, повідомляє УП.

Наш уряд – це шанс для великих груп впливу в цій країні. Тому що протягом дуже тривалого періоду часу ці групи змінювали одна одну, приходячи до влади. Кожна наступна приходила до влади, намагалася якось відсунути, віджимати одна одну, і це призводило до постійної боротьби.

Зараз унікальна ситуація, коли абсолютно всі групи впливу можуть заспокоїтися і погодитися на те, щоб разом будувати рівні правила, не втручатися нарешті в суди, не намагатися розставляти своїх людей в органах державної влади, а просто заспокоїтися і зосередитися на тому, щоб робити бізнес. Це прекрасна можливість.

…Найголовніший челендж для мене – знайти спільну мову з різними групами впливу і суспільством, щоб правильно прокомунікувати свої наміри і пояснити, що нас не потрібно боятися, а потрібно співпрацювати між собою і урядом для того, щоб зростати разом“,  – заявив Гончарук.

Нагадаємо, і президента Володимира Зеленського, і голову його Офісу Андрія Богдана напряму пов’язують з бізнес-групою “Приват” Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова. У серпні Ігор Коломойський заявив, що знає Андрія Богдана близько 15 років і останні п’ять років той був одним з його головних юристів.

Читайте також: “Росія – агресор, але й найбільший сусід”: виступ Гончарука на щорічному форумі YES – основні тези

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE