Politerno > Україна і світ > Арештовано активи заводу, який раніше належав Порошенкові

Арештовано активи заводу, який раніше належав Порошенкові

  • 17 Вересня, 2019
  • 1079 Переглядів
  • Comments Off

Печерський районний суд Києва за клопотанням ДБР наклав арешт на нерухоме майно та корпоративні права заводу “Кузня на Рибальському”. 

Про це повідомив колишній глава Адміністрації президента Андрій Портнов на своїй сторінці в Facebook.

“Печерський суд наклав арешт на все нерухоме майно та корпоративні права одного з головних активів Порошенко – заводу “Кузня на Рибальському”. Арешт активів відбувся в рамках започаткованого за моєю заявою кримінального провадження щодо легалізації та відмива

ння злочинних доходів і несплати податків. Головними фігурантами справи є Порошенко і Тігіпко”, – написав він.

В Єдиному державному реєстрі зазначене судове рішення поки не оприлюднено.

15 вересня Портнов анонсував подібні судові рішення, написавши, що “наступний тижень час присвятити” арешту “активів Порошенка”. 

Одразу після публікації інформації “Українська правда” намагалась її підтвердити. Протягом півгодини у ДБР не змогли прокоментувати повідомлення, однак пообіцяли зробити це пізніше, як і у суді.

Нагадаємо, у серпні колишній заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов подав черговий позов проти екс-президента, на цей раз – про захист честі і гідності.

Також він вказав слідчим Державного бюро розслідувань на причетність екс-спікера ВР Андрія Парубія до загибелі людей в Одесі 2 травня 2014 року.

Читайте також: Повальні обшуки і привид підозри. Що відбувається зі справами проти Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE