Politerno > Україна і світ > Портнов подав черговий позов проти Порошенка

Портнов подав черговий позов проти Порошенка

  • 15 Серпня, 2019
  • 1154 Переглядів
  • Comments Off

Колишній заступник голови адміністрації Януковича Андрій Портнов подав позов про захист честі і гідності проти екс-президента Петра Порошенка, його політсили “Європейська солідарність” та телеканалу “Прямий”.

Про це Портнов повідомив на своєму Telegram-каналі.

“Це позов за тупість. Петре Олексійовичу, чекаю у суді вас, вашу злодійську партію і ваш за*рочений телеканал. Про дату засідання повідомлю додатково”, – заявив юрист. 

Позов поданий до Печерського райсуду Києва і стосується заяви Порошенка наступного змісту: “…Матеріали “справи моряків” не зважаючи на таємницю слідства були передані ДБР пану Портнову, який потім передав цю інформацію Російській Федерації, а конкретно постійному представнику РФ в ООН Василю Небензю”.

Портнов назвав цю інформацію такою, що зачіпає його честь та гідність, а також завдає шкоди діловій репутації. Він вимагає, щоб її визнали недостовірною та спростували у такий же спосіб, як і поширили: шляхом розміщення на сайтах “ЄС” та “Прямого”. 

Нагадаємо, Печерський райсуд Києва задовольнив позов колишнього радника Віктора Януковича Андрія Портнова про захист честі та гідності і вирішив стягнути з державного бюджету майже 7 мільйонів гривень на його користь.

Після допиту у Державному бюро розслідувань, який був пов’язаний з ситуацією навколо телеканалу “Прямий”, екс-президент Петро Порошенко заявив, що відбувається спроба рейдерського захоплення телеканалу. Ініціатором Порошенка назвав Портнова.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE