Politerno > Тернопільщина > Тернопільські студенти можуть дізнатися про результати IFOM

Тернопільські студенти можуть дізнатися про результати IFOM

  • 22 Жовтня, 2019
  • 1175 Переглядів
  • 0

Стали доступні персональні результати міжнародного іспиту з основи медицини (IFOM), який студенти-медики 3 курсу навчання вперше складали влітку 2019 року як частину Єдиного державного кваліфікаційного іспиту ЄДКІ. Персональні результати студенти Тернопільського національного медичного університету можуть отримати в Центрі тестування в індивідуальному порядку.

Звіт про персональну успішність українських студентів-медиків надала Національна рада медичних екзаменаторів США, що була розробником завдань цьогорічного міжнародного іспиту з основ медицини для українських студентів 3 курсу. У ньому зазначений загальний результат кожного студента, профіль його знань за окремими блоками, відповідно до структури тесту, характеристика сильних і слабких сторін, а також співставлення результатів з показниками міжнародної порівняльної групи.

Свій персональний результат студент може отримати, подавши запит до Центру тестування шляхом заповнення відповідної електронної форми за посиланням:

для громадян України та для іноземців україномовних:
https://forms.gle/MKwFUwC1kqnsvJz5A

для іноземців російськомовних:
https://forms.gle/ipYMetd1F923p6gz7

для іноземців англомовних:
https://forms.gle/FPzAzuPSxbme5qyLA

Для її заповнення необхідна скан-копія (фото) студентського квитка або паспорта та 9-значний номер ID студента в системі ліцензійних іспитів Крок. Потрібно ввести всі дані у відповідну електронну форму та в порядку черги очікувати на результат. Лист з індивідуальним результатом надійде на особисту електронну пошту студента.

Групові результати складання IFOM були представлені ще в серпні 2019 року. За результатами оцінки успішності найкраще склали тест студенти Тернопільського національного медичного університету, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. 

Читайте також: Тепер незаконні будівництва в Тернополі може зупинити лише суд

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE