Politerno > Тернопільщина > Вкотре у Тернополі забудовують парк

Вкотре у Тернополі забудовують парк

  • 23 Жовтня, 2019
  • 3172 Переглядів
  • 0

У парку “Здоров’я” на вулиці Бережанській планують чергове будівництво. Цього разу на місці унікальної альтанки планують звести торгові, складські та офісні приміщення. На даний момент достеменно не відомо скільки території парку в кінцевому результаті планують захопити.

Міська влада надала в оренду терміном на 5 років земельну ділянку з кадастровим номером: 6110100000:13:001:0019 площею 0,16 га для обслуговування споруди за адресою вул. Бережанська, 44, б фірмі ТОВ «ТоргінвестТернопіль».

Завдяки системі youcontrol.com.ua – Ю-Контрол представники ДемАльянсу Тернопіль знайшли зв’язок, а саме однаковий номер телефону (0989149867) в ТОВ «ТоргінвестТернопіль» та ТОГО “ФЕДЕРАЦІЯ ПАНКРАТІОНУ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ”, керівником якої є екс-заступник міського голови Тернополя Камінський Володимир Володимирович.

Тепер стає зрозуміло звідки ростуть ноги та чому номінаційний комітет міської влади відхилив проект Громадського бюджету з відновлення історичної альтанки з унікальною мозаїкою, яку сьогодні було цілковито зруйнували.

Фото Назарій Хамуляк

Читайте також: На Тернопільщині злочинці нажилися на учасниках АТО на суму понад 7 млн грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE