Politerno > Тернопільщина > Тернопільська СБУ припинила функціонування нелегального кар’єру

Тернопільська СБУ припинила функціонування нелегального кар’єру

  • 31 Жовтня, 2019
  • 2249 Переглядів
  • 0

Відома тернопільська будівельна фірма незаконно користувалася надрами нашої громади. Для цього, було розрито величезне урвище, провалитись у яке чи не щодня ризикували десятки дітлахів. Нелегальний кар’єр був розташований неподалік Юридичного факультету ТНЕУ та поруч із футбольним майданчиком та тенісними кортами.

За півроку непримітне урвище перетворилося на повномасштабний кар’єр. Як виявилось, під самісіньким носом байдужих тернополян працівники однієї із відомих будівельних фірм без всяких дозволів і рішень розкопали справжнє провалля.

Під виглядом сумнівних робіт з упорядкування території працівники будівельної компанії самостійно видобули та вивезли сотні вантажівок піску, який, вочевидь, використовували під час спорудження та впорядкування території багатоповерхових новобудов.

Зрозуміло, що самостійно видобутий пісок коштував будівельникам значно менше ніж придбаний. За даними Держгеокадастру, ділянка, на якій копали пісок, перебуває у комунальній власності міськради.

Об’єм видобутого з кар’єру піску, згідно з оцінками досвідчених будівельників, є доволі значним і на ринку його вартість сягає від 3 до 5 мільйонів гривень.

Читайте також:  СБУ в Тернополі припинило діяльність ОЗУ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE