Politerno > Тернопільщина > Учасники руху “Ні капітуляції” зустріли Зеленського в ТОДА вигуками “Ганьба” (Відео)

Учасники руху “Ні капітуляції” зустріли Зеленського в ТОДА вигуками “Ганьба” (Відео)

  • 1 Листопада, 2019
  • 2651 Переглядів
  • 0

Президента України Володимира Зеленського в Тернопілі зустріли акцією “Ні капітуляції”.

1 листопада Зеленський відвідав Тернопіль, де взяв участь у робочій нараді з питань розвитку спиртової галузі та представив нового голову Тернопільської обласної державної адміністрації Ігоря Сопеля.

Біля входу до будівлі ТОДА президента зустріли містяни, які закликали звернути увагу на проблеми спиртової галузі та місцевих підприємств. А в самій ОДА Зеленському довелося пройти через натовп людей, які скандували «Ганьба» та «Ні капітуляції».

Згодом канал «Останній блокпост» повідомив, що учасниками акції були активісти «Штабу спротиву капітуляції».

Відео також оприлюднив канал «Новини Тернополя 20 хвилин».

За даними місцевого видання 0352.ua, активісти також запитували в Зеленського про покарання народних депутатів від «Слуги народу», які перешкоджали виступу волонтерки та народної депутатки «Європейської солідарності» Яни Зінкевич у Верховній Раді.

29 жовтня Зінкевич змушена була двічі перервати виступ через крики «Ганьба» в сесійній залі. Згодом Зінкевич та її колеги звинуватили в цьому представників «Слуги народу».

Як повідомив у Facebook пресцентр штабу операції Об’єднарих сил, у Золотому Луганської області завершилося розведення сил та засобів. Представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували вжиті в рамках розведення заходи.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE