Politerno > Тернопільщина > Деревляний закликав Овчарука і Сопеля підписати спільне звернення щодо продажу землі

Деревляний закликав Овчарука і Сопеля підписати спільне звернення щодо продажу землі

  • 6 Листопада, 2019
  • 3240 Переглядів
  • 0

Вчора, 5 листопада 2019 року, під час президії Тернопільської обласної ради заступник голови Тернопільської обласної ради Василь Деревляний запропонував на сесії підписати спільне звернення голів обласної ради та ОДА до Президента України, Верховної Ради України про підтримку та відстоювання на теренах області позиції щодо звернення обласної ради, усіх районних, міських рад та ОТГ щодо мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення та проведення всеукраїнського референдуму з означеного питання.

Про це сам головний “батьківщинець” області написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, окрім земельного питання він закликав спільно підтримати звернення обласної ради щодо неприйняття нової редакції Закону України про особливий статус Донбасу, так званої “формули Штайнмаєра”.

На думку Василя Деревляного, лише спільна позиція двох гілок влади області дасть можливість повноцінно працювати на її благо та на благо України.

Цікаво, як відреагує на такий заклик і взагалі настрої громади з зазначених питань новопризначений голова Тернопільської ОДА Ігор Сопель. 

Читайте також: Новий очільник Тернопільщини: перший промах та «удільні князі» біля Ігоря Сопеля

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE