Politerno > Україна і світ > Виключені із “СН” нардепи збираються створити групу “Слуга народу-2”

Виключені із “СН” нардепи збираються створити групу “Слуга народу-2”

  • 22 Листопада, 2019
  • 1132 Переглядів
  • 0

Виключені з фракції “Слуга народу” нардепи Анна Скороход і Антон Поляков створять власну депутатську групу, в яку підуть інші депути із цієї фракції.

Про це Скороход заявила в інтерв’ю Громадському радіо.

“Ми зараз з Антоном (Антоном Поляковим — ред.) створимо групу “Справжні слуги” чи “Слуга народу-2″. Нас буде більше, от побачите. Є люди, яким не подобається те ставлення і ті рішення, які ухвалюються”.

Скороход додала, що вона йшла на вибори із президентською програмою, тож і надалі буде із нею іти.

Нагадаємо, нещодавно депутат від СН Анна Скороход заявила про переслідування її чоловіка. На її думку, причиною цього є її  голосування проти законопроєкту про ринок землі. Також вона повідомила про тиск на неї керівництва “Слуги народу” та ОП: “Мені говорили не ходити на телеканали, не висловлюватися щодо тих чи інших законопроєктів”.

Водночас, глава фракції СН Давид Арахамія заявив, що Скороход неодноразово пропонувала народним депутатам грошову допомогу. У відповідь Скороход заявила: “Я ніколи нікому нічого не пропонувала”.

15 листопада стало відомо, що нардепів Скороход та Полякова виключають з фракції “Слуга народу”.

Як повідомив адвокат Сергій Тарасюк “Українській правді”, цивільного чоловіка депутатки Анни Скороход, підприємця Олексія Алякіна затримали вранці 14 листопада через розшук у Росії.

Що стосується Полякова, то раніше він  проголосував проти ДФР (Департамент фінрозслідувань), проти законів щодо ФОПів, щодо кешбеку, за що і був викликаний “на килим” до глави ОП Андрія Богдана. За словами депутата, на цій зустрічі були присутні голова Ради Дмитро Разумков, голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія і його перший заступник Олександр Корнієнко.

Згодом нардепи Анна Скороход та Антон Поляков заявили, що депутати фракції “Слуги народу” отримували зарплати в конвертах на суми від 5 до 15 тисяч доларів.

Читайте також: Яременко, Скороход, Поляков, Іванісов: чому “Слуга народу” почала сипатися так швидко? (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE