Politerno > Україна і світ > Милованов спростував слова Оржеля щодо зміни керівництва “Нафтогазу”

Милованов спростував слова Оржеля щодо зміни керівництва “Нафтогазу”

  • 3 Грудня, 2019
  • 880 Переглядів
  • 0

Після заявив міністра енергетики та захисту довкілля Олексія Оржеля щодо ухвалення Кабміном “політичного рішення” змінити керівництво “Нафтогазу” та “Укренерго”, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що  керівництво НАК “Нафтогаз України” зараз змінювати не будуть.

Про це повідомляє “Радіо Свобода” за ефіром телеканалу ICTV.

“Конкретно щодо “Нафтогазу” немає жодних змін. І не буде. Це або неправильно зрозуміли, або було перекручено. Стосовно “Нафтогазу” ніякого процесу немає – ні щодо наглядових рад, ні щодо керівництва”, – заявив Милованов.

Нагадаємо, Олексій Оржель у своїй заяві додав, що чинні керівники компаній зможуть брати участь у конкурсі.

Пізніше виконавчий директор “Нафтогазу” Юрій Вітренко сказав, що “не бачить нічого поганого” у зміні керівництва компанії через конкурс, але до кінця року його навряд чи можна провести.

Голова правління національної енергетичної компанії “Нафтогаз” Андрій Коболєв зазначив, що не бачить сенсу реагувати на заяву урядовця.

Раніше глава Мінекоенерго Олексій Оржель під час прес-брифінгу заявив, що у переговорах щодо продовження транзиту та відновлення прямих постачань газу з Росії Київ підкреслює важливість компенсації боргів “Газпрому” за Стокгольмським арбітражем.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE