Politerno > Україна і світ > Графік проведення “нормандського саміту”

Графік проведення “нормандського саміту”

  • 9 Грудня, 2019
  • 1012 Переглядів
  • 0

Перед початком саміту “нормандської четвірки” президент України Володимир Зеленський проведе зустріч з президентом Франції і канцлером  Німеччини. Про це повідомляє “Європейська правда”.

Президент України прибуде в Єлисейський палац в 14:55 за місцевим часом (15:55 за Києвом). О 15:05 запланована зустріч Зеленського з французьким лідером Еммануелем Макроном, а в 15:30 – з канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

У графіку, наданому ОПУ, ні зустрічі з Путіним, але в РФ раніше повідомляли про намір російського президента провести коротку бесіду з Зеленським.

Зокрема, окрема двостороння зустріч президентів України та РФ — Володимира Зеленського і Володимира Путіна — запланована в Єлисейському палаці в понеділок після завершення переговорів лідерів в “нормандському форматі” (Україна, Німеччина, Франція, Росія). Про це російському держінформагентству ТАСС повідомило джерело, близьке до організації саміту в Парижі.

“Зустріч Путіна з Зеленським планується в Єлисейському палаці після завершення зустрічі в „нормандському форматі“ та спільної пресконференції чотирьох лідерів”, — сказав співрозмовник агентства.

Офіційно двосторонню зустріч з російським президентом анонсувала також німецька сторона.

О 16:00 (17:00 за Києвом) повинна розпочатися зустріч лідерів країн-учасниць “Нормандського формату”, а на 18:45 запланована зустріч з представниками ЗМІ.

Читайте також: До Офісу президента стягуються люди, вже встановлені намети (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE