Politerno > Україна і світ > Рябошапка: Гральний бізнес зараз очолюють особи, які повинні з ним боротися

Рябошапка: Гральний бізнес зараз очолюють особи, які повинні з ним боротися

  • 22 Грудня, 2019
  • 953 Переглядів
  • 0

20 грудня генеральний прокурор Руслан Рябошапка провів відеоконференцію з керівниками регіональних прокуратур щодо діяльності правоохоронних органів у сфері протидії гральному бізнесу. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Під час наради Рябошапка підняв питання про нелегальні казино, які замасковані під лотереї. Зокрема, в ніч на 20 грудня були виявлені і ліквідовані підпільні гральні заклади у Волинській, Запорізькій, Львівській, Одеській та Харківській областях.

Також Рябошапка зазначив бездіяльність правоохоронців у цій сфері. За його словами, дії ГПУ щодо ситуації повинні бути рішучими.

“Зараз в країні склалася ситуація, коли особи, на яких законом покладено обов’язок протидіяти «грального бізнесу», його очолюють. Це неприпустимо і роль прокуратури в цьому напрямку буде жорсткою і безапеляційною», – сказав Рябошапка.

Нагадаємо, у п’ятницю, 20 грудня, Кабінет міністрів “виключив можливість поширення грального бізнесу під виглядом державних лотерей». За словами прем’єра Олексія Гончарука, міністри проголосували за скасування відповідних положень стосовно розповсюджувачів лотерей в ліцензійних умовах.

Поліцейські зупинили діяльність майже 5300 гральних закладів, у тому числі і лотерей, які постановою Кабміну втратили можливість працювати в законному полі.

Читайте також: Корпоратив “слуг народу”: найдорожчий ресторан Києва, Осадча, Кароль та віскі за 35 000 грн (Відео – Фото)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE