Politerno > Україна і світ > Герої Майдану – «злочинці» і з ними потрібно розправитися, – Портнов

Герої Майдану – «злочинці» і з ними потрібно розправитися, – Портнов

  • 15 Січня, 2020
  • 10323 Переглядів
  • 0

Скандальний і одіозний політик, юрист, колишній соратник Віктора Януковича Андрій Портнов вважає за необхідне перейменування вулиць і площ героїв Майдану і повернення їм назв радянських партійних і державних діячів. Про це він пише на своїй сторінці в «Телеграмі».

Одіозний проросійський політик і юрист, коментуючи вимоги громадськості і родичів загиблих притягнути його до кримінальної відповідальності за «комплексну роботу по дегероїзації і деміфологізації злочинців, перетворених на героїв, і покарати непокаране зло», зазначив, що не збирається відступати від своєї позиції «ні на сантиметр» і йому зовсім не цікава думка цих людей.

«Вважаю неправильним звертати увагу на їх слова на тлі великої кількості родичів загиблих міліціонерів», – пише Портнов. Також він запропонував «потихеньку перейменовувати вулиці, названі на честь героїв Майдану».

На це відреагував політолог Олексій Голобуцький: у своєму телеграм- каналі він пише, що Портнов вже не соромиться своїх слів.

«Сьогодні це вже якось несильно схоже на хворобливу маячню. Портнов прямо і не соромлячись описав наше майбутнє: Небесна Сотня, добровольці, всі, хто виходив на Майдан і підтримував їх, всі, хто протистояв Росії, стануть злочинцями і терористами. І будуть знищені тут або видані Росії», – обурюється експерт.

Читайте також: Степан Бандера – польський терорист, – Бужанський

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE