Politerno > Україна і світ > Кривонос пояснив, чому вважає РНБО “посміховиськом з клоунами”

Кривонос пояснив, чому вважає РНБО “посміховиськом з клоунами”

  • 21 Січня, 2020
  • 925 Переглядів
  • 0

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України, генерал-майор Сергій Кривонос розкритикував свого начальника Олексія Данилова та його радників. Про це Кривонос сказав в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Раніше ми писали: “РНБО перетворили на посміховисько з клоунами”, – Кривонос

Генерала запитали, чому він вважає РНБО “посміховиськом з клоунами”.

“І попередній секретар пан Данилюк, і пан Данилов за короткий час примудрилися упустити рівень значення Ради безпеки нижче плінтуса. І в офісі президента не особливо прислуховуються до певних дій Ради національної безпеки, а відповідно це впливає на ситуацію в країні, в моєму розумінні, не дуже позитивно”, – сказав він.

Він вважає “незрозумілим” призначення деяких радників.

“Що стосується висловлювань з приводу «клоунів», то призначення певних людей радниками, людей «бродячих», мені не зрозумілі. В багатьох випадках, люди, які не мають доступу до державної таємниці, «бродять» в організації, яка відповідає за безпеку країни. Це, якщо чесно, мене, як військового, насторожує. Це по-перше. А по-друге, може, вони якісь великі теоретики, але я знову ставлю запитання: а де ці теоретики були попередні п’ять років? Це люди, які «спливли» невідомо звідки і незрозуміло чим вони займалися”, – зазначив Кривонос.

У нього уточнили, чи має він на увазі Сергія Сивохо.

“Сивохо – один з великої обойми, яка є. … В моєму розумінні – це дискредитація і розгойдування ситуації всередині країни такими заявами. З приводу примирення, наприклад… Може, у нього наміри достатньо правильні, але треба мати поняття про контекст… Навчіться правильно викладати свої думки, так, щоб не рогойдувати ситуацію в країні. А так, заяви Сивохо сприяють тому, що населення нашої країни розділяється на певні шари, які один одному протирічать. Кому грає на користь розшарування суспільства? Тільки Російській Федерації. Дестабілізація країни кому на користь? Російській Федерації. Так ми кому на користь граємо? Ми хочемо об’єднатися? Хочемо. Якщо ви хочете об’єднати країну, то навчіться правильно висловлюватися”, – заявив Кривонос.

Раніше радник секретаря Ради нацбезпеки і оборони України Сергій Сивохо заявив, що церква може взяти на себе роль медіатора у вирішенні конфлікту на Донбасі.

Читайте також: “Це велика брехня!” – Гончаруку жорстко відповіли про зниження тарифів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE