Politerno > Україна і світ > “Надо просто перестать стрелять”, – Арахамія дав інтерв’ю російським пропагандистам в Давосі

“Надо просто перестать стрелять”, – Арахамія дав інтерв’ю російським пропагандистам в Давосі

  • 22 Січня, 2020
  • 2083 Переглядів
  • 0
 

Голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія дав коментар журналістам російських пропагандистських ресурсів на полях Всесвітнього економічного форуму 2020 року в Давосі.

Зокрема, він заявив про необхідність «сконцентруватися на повному припиненні вогню з обох сторін» на Донбасі, що має стати «найсильнішим сигналом за останні п’ять років».

Метою свого прибуття в Давос Арахамія назвав просування інвестиційних програм.

Також він прокоментував можливість існування силового плану звільнення Донбасу від окупаційних військ РФ, розробленого РНБО.

«Я не думаю, що є такий план. Тому що у нас всі зусилля останніх шести місяців спрямовані на винятково мирне врегулювання. При цьому ми всі повинні розуміти, що там стріляють кожен день, там кожен день з обох сторін гинуть люди, тому це такий „мікс“ ситуацій військової та миротворчих зусиль», — заявив голова фракції Слуга народу.

Серед пропагандистів, яким Арахамія дав свій коментар — телеведуча Росії 1 Наїля Аскер-заде, у користуванні якої російський опозиціонер Олексій Навальний нещодавно знайшов елітну яхту і літак.

Журналістка НВ Крістіна Бердинських записала відео з коментарями Арахамії.

Читайте також: Виступ Зеленського у Давосі: про війну, майбутнє в ЄС і захист інвесторів (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE