Politerno > Україна і світ > Порошенко хотів зайти на допит у ДБР з половиною фракції (Відео)

Порошенко хотів зайти на допит у ДБР з половиною фракції (Відео)

  • 24 Січня, 2020
  • 969 Переглядів
  • 0

Екс-президент Петро Порошенко з’явився на допит до Держаного бюро розслідувань і намагався потрапити всередину з адвокатами та нардепами від “Європейської солідарності”.

Стрім події вівся зі сторінки Порошенка у Facebook.

“Хочу вибачитися за поведінку цих негідників. Вам має бути соромно. Ви не є поліцейські і українці. Даєте мені можливість пройти всередину? Бо я йду на допит по Мінських угодах. Але вони будуть намагатися робити політичне шоу у стилі “Сватів” чи “95 кварталу”! Вони вміють лише шоу робити, але ми не дамо це робити”, – заявив Порошенко.

Перед входом до ДБР зібралося 12 нардепів від “ЄС”: Ірина Геращенко, Артур Герасимов, Микола Княжицький, Володимир Ар’єв, Ніна Южаніна та інші, а також група прихильників експрезидента.

У пресслужбі “ЄС” заявили, що нардепам незаконно перешкоджали зайти до приміщення ДБР, хоча “Конституція та закон про статус народного депутата дають їм право “безперешкодно потрапляти на територію державних установ, підприємств і організацій”. 

Врешті до ДБР пустили тільки Порошенка та його захисників Ігоря Голованя та Іллю Новікова.   

У “ЄС” також повідомили, що парламентарі прийшли раніше за експрезидента і хотіли передати керівництву ДБР вимоги від родин Небесної сотні.

Через те, що їх не пускали, нардепи викликали поліцію, але за пів години правоохоронці так і не приїхали.

Читайте також: Заступником голови Вищої ради правосуддя стала людина Порошенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE