Politerno > Тернопільщина > Не дивлячись на провокації, Деревляного переобрано головою обласної “Батьківщини”

Не дивлячись на провокації, Деревляного переобрано головою обласної “Батьківщини”

  • 26 Січня, 2020
  • 2241 Переглядів
  • 0

Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” переобрала керівний склад.

Відповідну інформацію опублікувала прес-служба “Батьківщини”  Тернопільщини у Фейсбуку.

“Сьогодні Тернопільська обласна організація ВО “Батьківщина” заявила про готовність до чергової виборчої кампанії під час 16-тої звітно-виборної конференції”, – йдеться у повідомленні.

З 91 зареєсторованого 77 делегатів, представників партії з усіх куточків Тернопільщини, майже одноголосно (утримався Василь Деревляний – ред.) підтримали кандидатуру Василя Деревляного на посаду голови ТОО ВО “Батьківщина”. Також, делегати обрали новий склад бюро.

“Вже 20 років ми з вами працюємо як монолітний, міцний кулак, який захищає наш край, нашу землю, наших краян. Я вдячний вам за довіру і прошу про єдність і добру співпрацю на благо нашого краю, України й надалі. Ми не будемо сьогодні пригадувати зрадників, запроданців, їм з нами не по дорозі, час говорити про героїв, про порядних, свідомих патріотів, які вже є в нишій команді, яких ми запросимо до спільної роботи на місцевих виборах”, – підкреслив Василь Деревляний.

За його словами у “Батьківщині” не проти молодих, для них в партії “двері відкриті”, за умови, якщо вони готові вчитися, працювати для України.

“Але ті, хто сьогодні на верхівці влади – без досвіду і вчитися не прагнуть, патріотизм в них “мінус тисячу”. Ми бачили політиків і партії, яких створювали як тимчасові проекти для завоювання влади, впливів, наживи… Їх було і буде багато, але партія “Батьківщина” нічого спільного з такими не мала і не буде мати.”, – зазначив перший заступник голови обласної ради.

Новообраний голова парторганізації попросив партійців продовжувати боротьбу за інтереси України, краю, за права співгромадян і за українську землю.

“Втрата землі – це втрата незалежності. Пам’ятаймо про це, земля та Україна – понад усе!”, – резюмував політик.

Всупереч провокативним повідомленням та чуткам недоброзичливців, багаторічний керівник (з 2002 року – ред.) твердо заручився підтримкою не лише місцевих однопартійців.

Підтримку Василю Деревляному з боку партійного керівництва та особисто лідера партії Юлії Тимошенко засвідчив очільник департаменту партійного будівництва ВО “Батьківщина” Віктор Олійник, запрошений на конференцію.

“Василь Тимофійович непроста людина, але він чесний, порядний, справедливий і відданий патріот свого краю, Батьківщини”, – підкреслив він.

Задля об’єктивності додамо, у ці дні Василь Деревляний піддався брудній інформаційній атаці. Зокрема, на правах реклами у Фейсбуку розповсюджується замовна публікація з сайту “Я-кореспондент”, на якому може зареєструватись любий охочий і публікувати будь-яку інформацію на свій розсуд.

Провокація відбулась саме напередодні партійної конференції і за результатами протистояння в обласній раді між опозиційними фракціями і новим ставлеником президента в області.

Методи боротьби красномовно говорять про підхід до політичної боротьби нової обласної влади.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE