Politerno > Україна і світ > Пристайко відповів на чутки про свою відставку

Пристайко відповів на чутки про свою відставку

  • 6 Лютого, 2020
  • 760 Переглядів
  • 0

У Кабінеті міністрів в рамках переформатування уряду Олексія Гончарука готують кілька звільнень.

Співрозмовник УП в Офісі президента повідомив, що звільнити, зокрема, хочуть міністра закордонних справ Вадима Пристайка, що він “хороший дипломат, але як міністр себе не проявив”: “За ці декілька місяців він зіпсував відносини майже з усіма в команді. І його треба міняти, але в ОП ще не прийняли остаточного рішення”. 

Сам Вадим Пристайко на брифінгу з міністром закордонних справ Данії Єппе Кофодом заявив, що не бачить підстав для розмов про свою можливу відставку і каже, що все залежить від президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Сезон великої перетряски. Чи піде Богдан у відставку, чи звільнять Разумкова і кого зачистять в Кабміні

“Щодо моєї можливої відставки, я – професійний дипломат, я був у різних країнах, працював, змінював роботу. І моя домовленість із президентом Зеленським була від самого початку, що ми працюємо доти, доки я можу бути корисний… Розмови про те, що хтось десь щось хоче змінити, я вважаю, що вони на сьогодні не мають під собою жодних підстав … Принаймні, я і президент про це не говорили”, – пояснив міністр.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Вадим Пристайко не зміг відповісти на запитання співголови фракції “ЄС” Артура Герасимова про те, якою була програма “офіційного” візиту президента до Оману.

Читайте також: Зеленський може вигнати Пристайка за “зрив капітуляції”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE