Politerno > Україна і світ > Оман, як центр української політики

Оман, як центр української політики

  • 14 Лютого, 2020
  • 945 Переглядів
  • 0


Програма “Схеми» оприлюднила своє розслідування про те, що в той же проміжок, що і Володимир Зеленський, в Омані перебував Микола Патрушев. Причому, прилетів секретар Радбезу Росії в Оман на тому ж орендованому літаку, на якому з Оману вилетів президент України.

Загалом, «Схеми» прозоро до нестерпності натякають, що в Омані Володимир Зеленський вів таємні переговори з довіреною особою Володимира Путіна.

Ну, хіба мало на що ці грантові журналісти натякають… Але ось коли подібну інформацію передруковує, а за фактом підтверджує, «Радіо Свобода», то я автоматично чую сержантський голос Держдепу США. І я починаю ставитися до засвіченої інфи надзвичайно серйозно.

Патрушев – це не просто друг і довірена особа Путіна. Вуха Патрушева стирчать з найризикованіших і чутливих операцій російського керівництва. Наприклад, це Патрушев літав до Таїланду, щоб повернути в РФ скандально відому дівчину «золоту рибку Настю». Кокаїн з російського посольства в Аргентині везли саме на літаку Патрушева. Я навіть думати боюся, про що могли домовлятися Зеленський і Патрушев з подачі Андрія Єрмака – оскільки новий глава ОП явно проглядається як організатор цієї ймовірної зустрічі.

Взагалі, вся ця історія – скопище незрозумілостей. Чому Патрушев, який зазвичай зарівнює виникаючі проблеми або говорить про гроші? Чому Зеленський, який, ми ж розуміємо, поки не при ділах? Чому екзотичний Оман – є купа місць, де таку зустріч можна провести куди непомітніше? Чому Зеленського в Омані раптом засвітила саме дочка Віктора Медведчука, це що за внутрішньовидова боротьба в струнких російських рядах?

Питань маса. І від них не позбутися недолугим заявам в стилі «Ви все брешете!», як зараз намагається зробити Андрій Єрмак. І не пересидіти тихенько, поки не розсмокчеться. Бо не розсмокчеться.

Олександр Кочетков

Нагадаємо, 13 лютого програма “Схеми: корупція в деталях” повідомила, що президент Володимир Зеленський повернувся з Оману в Київ чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 в той же день, коли тим же бортом в Оман прилетів секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

Розслідувачі також повідомляли, що за два тижні до Оману Патрушев у Москві зустрічався із мером Харкова Геннадієм Кернесом і Робертом Тедеєвим, двоюрідним братом екснардепа від “Партії регіонів” Ельбруса Тедеєва. Останні нібито їздили до Москви лікувати зуби.

Новопризначений керівник Офісу президента Андрій Єрмак протягом трьох скликань Верховної Ради працював помічником Ельбруса Тедеєва. Він також супровождував Зеленського під час візиту в Оман.

Як заявила, речник президента Юлія Мендель у Facebook, президент Володимир Зеленський не зустрічався в Омані з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим. Новопризначений голова Офісу президента Андрій Єрмак на своїй сторінці у Facebook  також прокоментував розслідування програми “Схеми: корупція в деталях”, щодо візиту президента Володимира Зеленського до Оману, заявивши, що “це все – неправда від початку і до кінця”.

Читайте також: “США, поки неофіційно, через своє ЗМІ, натякнули на нещирість президента України”, – Бутусов

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE