Politerno > Тернопільщина > У Тернополі є власкор російського гебельспрому

У Тернополі є власкор російського гебельспрому

  • 16 Лютого, 2020
  • 3997 Переглядів
  • 0

Щороку на день презерватива у тернопільського «шаролюба» (так називають прихильників віртуальної «Партії Шарія»), відомого русофіла та українофоба Андрія Любецького настає чергове передвесняне загострення.

Переглянувши його пости у соцмережах, диву даєшся скільки у нього ненависті до всього українського. Складається враження, що він у своїх висловлюваннях вже переплюнув багатьох відомих україноненависників.

Тут і «АТО-шники», на яких витрачається мільйонні кошти і «волонтери» – «особи, які беруть чуже, не своє, і передають невідомо куди. Гроші не облікуються. Потім влада таким волонтерам видає квартири і земельні ділянки». Подібними дописами яскравіє уся його сторінка у соцмережі.

Як доморощений яничара, який ріс серед нас, навчався в тернопільській школі, возвеличує російську мову, зокрема пише: «Я пробував писати те саме, що українською мовою російською. Все те саме, але більше лайків російською мовою».

Тобто за «лайк» російських окупантів він відмовляється від найріднішого – мови. Як тут не згадати Т. Шевченка: «За шмат гнилої ковбаси, ти батька й матір продаси».

Для тернопільського «шаролюба» українська мова стає все важче сприйматись: “Асоціативний ряд – вишиванка, прапор, співи. І скільки не закривай російські школи – української мови від того більше не буде. Простіше просто не ходити в школу”. Мабуть, справді його в школі погано вчили.

І останнє «напутнє» слово від «шаролюба»: «Щоб Україна любила тебе, – виїдь». І, справді, краще виїдь, Андрію. Наприклад в Росію, яку ти так возвеличуєш. Там тебе може й московські окупанти любитимуть. І не треба радити, кому якою мовою спілкуватися, а дітям ходити чи не ходити в школи.

Прикро лише одне: все відбувається не в Донецьку, чи Луганську, а в патріотичному та націоналістичному Тернополі. І чому мовчать патріоти, котрі бачать його опуси?

Валентина Шептицька

Читайте також: Проти ЗСУ діє ще один потужний ворог – у соцмережах

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE