Politerno > Україна і світ > Ердоган звинуватив Росію і ПВК Вагнера у веденні війни в Лівії

Ердоган звинуватив Росію і ПВК Вагнера у веденні війни в Лівії

  • 16 Лютого, 2020
  • 774 Переглядів
  • 0

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган звинуватив міністра оборони Росії Сергія Шойгу і ПВК Вагнера у веденні війни в Лівії. Слова Ердогана передає телеканал NTV.

Турецький лідер розповів журналістам про фотографію, на якій зображені голова Лівійської національної армії Халіфа Хафтар, Сергій Шойгу, глава Генштабу РФ Валерій Герасимов і чоловік, якого Ердоган назвав директором ПВК Вагнера.

“Це вищі військові чиновники. Зараз вони керують «Вагнером». Вони як і раніше говорять, що не мають до нього ніякого відношення. В даний час Росія керує війною на вищому рівні”, – заявив президент.

Як передає “ТАСС“, у МЗС Росії спростували заяву Ердогана. За словами заступника глави відомства Михайла Богданова, звинувачення Ердогана не відповідають реальному стану справ.

Раніше ми писали: Перед атакою Іраном американських баз в Іраку Сирію відвідав Путін

Раніше ЗМІ повідомляли, що поранених у Лівії та Сирії найманців ПВК «Вагнер» лікують у петербурзькій клініці, яка належить особам, пов’язаним із президентом РФ Володимиром Путіним.

Один із колишніх бійців ПВК підтвердив, що найманців лікують як мінімум з 2016 року. Він особисто проходив лікування після того, як отримав травму в Сирії, разом із 5-6 своїми «побратимами».

Читайте також: Учасник війни в Чечні та Сирії утворив на кордоні з Україною наступальну дивізію з ракетним полком

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE