Politerno > Україна і світ > Мюнхенські “12 кроків” надиктовував Путін

Мюнхенські “12 кроків” надиктовував Путін

  • 17 Лютого, 2020
  • 979 Переглядів
  • 0

Так званий “план примирення України та Росії” із 12 кроків, озвучений 14 лютого 2020 року на Мюнхенській безпековій конференції, частково повторює тези Кремля. Про це йдеться в опублікованій на сайті аналітичного центру Atlantic Council заяві, яку підписали 24 американські експерти, серед яких колишні посли США в Україні Джон Гербст, Стівен Пайфер, Роман Попадюк, Вільям Тейлор і Марі Йованович.

Експерти підкреслюють, що план “приховує походження проблеми та унеможливлює пошук потрібного рішення”.

А першопричина конфлікту в наступному: Конфлікт розпочався, коли російські війська в російській формі, які діяли без розпізнавальних знаків, захопили український півострів Крим і Москва “анексувала” його. Потім Москва почала гібридну війну на Донбасі й використала свій масивний дезінформаційний апарат, щоб подати це як громадянський конфлікт в Україні.

“Без кремлівського керівництва, фінансування, зброї (включно з важким озброєнням), боєприпасів та, у деяких випадках, регулярних підрозділів російської армії не було б “конфлікту всередині й навколо України”, – йдеться в заяві американських єкспертів.

У центрі Миротворець занесли розробників плану  “мюнхенської змови” до Чистилища сайту.

Наводимо встановлених т.з. “розробників” Мюнхенського плану капітуляції для України:

Нижче наводимо кремлівський так званий “план примирення України та Росії” із 12 кроків, озвучений 14 лютого 2020 року у Мюнхені.

Читайте також: За вступ до «Слуг народу» потрібно здати кров “ополченцам ДНР”

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE